Ali Koç deklare etti! Samatta transfer oldu, Halil Dervişoğlu ve forvet ayrıntısı….

Hasan

New member
Fenerbahçe Lideri Ali Koç, Haber Küresel kanalında katıldığı canlı yayında futbol grubunun transfer gündemi hakkında kıymetli açıklamalarda bulundu. Ali Koç, golcü oyuncu Samatta’nın transfer olduğunu olduğunu söylemiş oldu.

Ali Koç, “Samatta kesin olarak gidiyor. Tahminen bitmiştir görüşmeleri. Diego Rossi’nin sıhhat denetimleri yeni bitti ve imzalar atıldı. Transfer bedeli yok. Caulker ile yollarımızı ayıracağız. Çin’den gelen teklifi reddetti. Türkiye’den epeyce düzgün teklifler var. Biz kendisine yardımcı olmak istiyoruz” sözlerini kullandı.

‘Perotti, Avrupa’da birkaç kulüple konuşuyor’

“Yollarımızı ayıracağımız ve bize zorluk çıkartan oyuncular var. Bize zorluk çıkartana, biz de zorluk çıkartırız. Perotti, Avrupa’da birkaç kulüple konuşuyor. Her türlü fesih edilecek”

‘Burak Kapacak’ın lisansı çıkartılacak’

“Burak, fazlaca büyük geleceği olan bir oyuncu. Herbiçimde ulusal ortadan daha sonra hocamız onu da değerlendirmeye başlar, hiç bir sorunumuz yok. Onun da başka oyuncularla birlikte lisansı çıkartılacak.”

“Vitor Pereira’yı seçmedilk evvel 16-17 hocayla görüştük. Vitor Pereira, Fenerbahçe’ye gelme sonucunı yalnızca 1 gün düşündü. Volkan Demirel’in kalmasını istedim. Vitor Pereira’yla faydalı olabileceğini düşündüm lakin müsaade istedi. Yolu açık olsun”

“2 Eylül’e yetiştirmeyi planlıyoruz”

“Min-Jae ve Rossi’yi UEFA listesine yazdırdık. Geriye santrfor kaldı. Hocamızın sol tarafa istediği, ileri geri 90 dakika koşacak bir oyuncu talebi var. 2 Eylül’e yetiştirmeyi planlıyoruz”

Pilot ekip hakkında

“Ben ferdî olarak Portekiz’de 2. Lig’ten bir kadro istiyordum. Şu anki periyotta Almanya daha mantıklı üzere gözüküyor.”

Morita transferi hakkında

“Hocamız Morita’yı istedi lakin transfer istediğimiz noktaya gelmediği için vazgeçtik”

Halil Dervişoğlu gelişmesi hakkında net açıklama

“Halil geleceği parlak bir oyuncu. Bu husus bize getirildi. Hocamız olabilir dedi. FFP yüzünden kurallar oluşmadı. “Halil Dervişoğlu, ‘bonservisimi alırsanız, Fenerbahçe’de oynamak isterim’ dedi. Kiralık olarak gelecekse de Galatasaray ‘a gitmenin daha gerçek olacağını söylemiş oldu.”

“Mourinho alamadı, biz aldık”

“Min-Jae bence bir harika star. Avrupa’dan birkaç şahsa sorduk, ‘Zamanınızı harcamayın, alamazsınız.’ dediler. Geçen sene Mourinho’lu Tottenham, 14-15 milyon Euro teklif etti. Porto bizden öndeydi, İngiltere’den de bir grup istedi, biz aldık”

Dorukhan hakkında

“Dorukhan, Beşiktaş ‘la anlaşamıyordu, Ocak ayında boşa çıkacaktı. İlgilenebileceğimizi söylemiş oldum. Ahmet Parıltı Çebi, Ocak ayında size gelirse gönül koyarım dedi. Biz de tekrar oyuncuyu düşünmedik”

‘Kolasinac listemizde yok’

“Kolasinac için bizimle temasa geçtiler, taleplerini söylemiş olduler. Yanlış hatırlamıyorsam 3 milyon Euro imza parası, 3 milyon Euro’dan 3 yıllık kontrat…Biz de ilgilenmedik. Listemizde yok”

‘Hoca sistemi Mesut Özil üzerinden kurdu’

“Mesut’un hoca ile sorunu varmış üzere bir hava yaratılıyor. İkisiyle de konuşmadım. Hoca o maçta Muhammed tercihini yaptı, kimse isminden dolayı oynamayacak. Vitor Pereira, sistemini Mesut’un üzerinden kurdu.”

‘Messi’nin transferini Türk kulüpleri yaptı’

“Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, omuz omuza versin, her şey değişir. Geçen yayıncı kuruluşa da söylemiş oldum. Son 2 yılda yapılan indirimlerle Lionel Messi’nin transferini Türk kulüpleri yaptı.

250 milyon TL’lik tazminat davası hakkında

“3 Temmuz kumpası için açtığımız 250 milyon TL’lik tazminat davası yalnızca başlangıç. Birinci davamızı, o yıl Şampiyonlar Ligi’ne gidememenin euro üzerinden maliyetini hesaplayarak açtık. Bu ülkenin, Fenerbahçe’ye bir teşekkür borcu var. Bu örgüt karşısında birinci duran, Fenerbahçe topluluğudur. “Şampiyonlukları inkar etmek, cumhuriyet tarihini inkar etmek demektir. 1959 öncesinde 2 şampiyonluk Beşiktaş’a verildi, bu gerçek lakin öteki gruplara da verilmesi gerekiyor.”

‘Fenerbahçe Token’dan 2 saatte 436 milyon TL gelir elde edildi’

“Fenerbahçe Token’dan 2 saatte 436 milyon TL gelir elde edildi. Öteki bir kulüp söylemiş oldu geçenlerde, öbür bir şirketle 1.5 senede 25 milyon euro gelir elde etmiş. Biz 2 saatte 43 milyon euro elde ettik”

“Zanka ekipten ayrıldı, Niang ile hiç görüşmedik”