Berfu-Eser Yenenler, Tabiat Rutkay, Yılmaz Erdoğan, Engin Öztürk, Fettah Can ve Cansu Kurtcu harekete geçti: Alaçatı’dan yardım seferberliği!

Bakec

New member
Berfu-Eser Yenenler, Tabiat Rutkay, Yılmaz Erdoğan, Engin Öztürk, Fettah Can ve Cansu Kurtcu harekete geçti: Alaçatı’dan yardım seferberliği!
TÜRKİYE’nin dört bir yanında devam eden orman yangınları için komedyen Eser Yenenler‘in eşi Berfu Yenenler evvelki gün Alaçatı’da sanatçı dostları ve takipçileriyle yardım kampanyası düzenledi.

Tabiat Rutkay, yardımları kamyona eşi Kerimcan Kamal’la bir arada taşıdı.

Yenenler, gelen bağışları oyuncu Ezgi Mola’nın nişanlısı Mustafa Aksakallı’nın işlettiği Alaçatı Boop’ta bir ortaya getirdi. Düzenlenen yardım buluşmasına, Berfu Yenenler’in eşi Eser Yenenler, Fettah Can, Cansu Kurtcu, Tabiat Rutkay, Kerimcan Kamal, Engin Öztürk, Zeynep Bastık ve Tolga Akış katıldı.

Berfu Yenenler ve Mustafa Aksakallı, yardım için yola çıkan kamyonun önünde poz verdi.

Yenenler, sabah 07.00’den itibaren işin başından bir dakika bile ayrılmadı. Berfu Yenenler, bir kamyon dolusu yardım materyalinin Köceğiz’e gittiğini toplumsal medya hesabından duyurdu:

“Gözlerim dolu dolu yazıyorum fakat o kadar memnunum ki! Bu koca kamyoneti sonuna kadar yardım materyalleriyle doldurup Marmaris-Köyceğiz yangın bölgesine yardım için artık yola çıkardık. ‘bu biçimde bir şey yapmama yardım eder misin’ dediğim üzere çabucak her şeyime koşan Mustafa Aksakallı, Ezgi Mola, İbrahim Tatar’a epey teşekkür ediyorum. Alaçatı halkı, yardım getiren o kolileri bantlayan, elleri kanayana kadar taşıyan, bayılana kadar çalışan kalbi bizimle atan herkese binlerce defa teşekkürler! Bir de kocam Eser Yenenler, daima güvenip bir kez sorgulamadan önayak olduğun için sana teşekkürler.”

Gereçler köyümüze ulaştı

SANATÇI Yılmaz Erdoğan, Çeşme’den yola çıkıp Köyceğiz’deki çiftlik platosuna ulaşan yardımları gereksinim sahibi bölgelere yönlendirmek için kolları sıvadı.

Sanatçı, toplumsal medya hesabından bir görüntü yayınlayıp şu açıklamayı yaptı: “İlk günden beri çiftlikteki bu alanı yardım istasyonuna çevirdik. Daha hayli şimdiye kadar yiyecek, içecek muhtaçlıklarını karşılamaya çalışıyorduk fakat bugün mükemmel şeyler geldi. Berfu-Eser Yenenler, Ezgi Mola, Mustafa Aksakallı’nın önderliğinde Çeşme halkının takviyesiyle ve biroldukça firmanın iştirakiyle toplanan gereçler köyümüze ulaştı! Emeği geçen tüm kardeşlerimize, Köyceğiz halkı ismine şükranlarımızı sunarız. Van ve Hakkari’deki sel mağdurları için de çalışıyoruz. En kısa müddette oraya da yardım ulaştıracağız.”

Kaynak: Hürriyet