Fenerbahçeli futbolcu Ferdi Kadıoğlu’ndan ulusal kadro açıklaması

Hasan

New member
UEFA Avrupa Ligi D Kümesi 3. maçında yarın alanında Belçika’nın Antwerp ekibini konuk edecek olan Fenerbahçe ‘de bugün basın toplantısı düzenlendi. Vitor Pereira ile birlikte basın toplantısında katılan genç futbolcu Ferdi Kadıoğlu, evvel maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu, daha sonrasında ise basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ulusal kadro tercihi ile ilgili gelen soruyu da cevaplayan Ferdi, 3 ekip seçebileceğini ve ilerleyen günlerde bunun hangisi olacağını öğreneceklerini söylemiş oldu.

İşte Ferdi Kadıoğlu’nun maç öncesindeki açıklamaları ve basın mensuplarının sorularına verdiği karşılıklar:

Şu anda bu konumda oynuyorum, yeni hocamız bu durumda oynamamı istiyor ve ben de burada güzel performans gösterdiğimi düşünüyorum. Bu durumda rahatım. Eski ekip arkadaşlarımız Frey ve Samatta ile karşılaşacağız. Onları yinedan görmek hoş olacak. Umarım yarın kazanırız.

Son maçta hayal kırıklığına uğradık lakin bunu değiştiremeyiz. Yarın elimizden gelenin en uygununu yapıp evvelki maçı unutturmalıyız.

3 farklı ulusal ekibi seçebilme imkanım var. Benim için sıkıntı bir karar. çabucak hemen bir karar vermedim, uygun düşünüp sabırlı olup karar vereceğim.