/Picture Alliance, Nurphoto, STR
Berlin ABD Yardım Yardımının durması, sağlık projeleri için esas olarak Alman perspektifinden kaynaklanmaktadır. Kalkınma Bakanlığı sözcüsü bugün Gavi Aşı İttifakı adını verdi. Önemli bir kısmı, bu ABD hükümeti tarafından birlikte finanse ediliyor.
Bu ilacın bir dökümü diğer kodlayıcılar tarafından pek toplanamaz. Gavi'nin yardımıyla, son 24 yılda dünya çapında 1.1 milyar çocuk aşılanmıştır.
ABD'nin neredeyse tüm yabancı yardımlarının 90 gün boyunca derhal askıya alınmasını sağlayan Prsdent Donald Trump tarafından bir kararname. Trump ve hükümet danışmanı Elon Musk da USAID kalkınma ajansına yardım etmek istediklerini açıklamıştı.
Amerika Birleşik Devletleri'nin devam edip etmediği belirsizdir. Bazı görevler Auen Bakanlığına entegre edilebilir. Amerika Birleşik Devletleri, 2023 yılında yaklaşık 65 milyar dolarlık kalkınma ile kalkınma işbirliğinde Geberland'dır.
Microsoft-Grander ve hayırsever Bill Gates Zaman Trump'ın kalkınma yardımı harcamalarına uymasına yardımcı olmak istediğini bildirdi. Donald Trump bana telefon numarasını verdi. Haftalık gazetenin şu anki sayısında milyonlarca ölmesini önleyebilirsem bu numarayı arayacağım.
Gates ayrıca, bir Grtte Geberland olarak HIV ve çocuk felci deşifre için Amerika Birleşik Devletleri'nin kalkınma politikası sorumluluğunu vurguladı: Trump: insan hayatını kurtarmak ve bir tedavi bulmak için bir şey var mı?
Gates, Amerika Birleşik Devletleri'nin HIV ve çocuk felcinden yaprak döken verdiği zararı uyarıyor: Tüm bu insanları canlı tutmak adil ve önemlidir ve Afrika'nın ABD hakkında nasıl düşündüğünü de etkiler. Bu programları belirlerseniz veya fonları azaltırsanız, hiç yardımcı olmadığından neredeyse daha kötüdür.
Gavi, 2000 yılında Cenevre merkezli ve dünya çapında aşı programlarını finanse eden ve organize eden bir FFAL-özel ortaklığıdır. Kendini gizleyen hedef, tüm çocukların aşılara eşit erişime erişmelerini sağlamaktır.
Öncelikle temel aşılama ile ilgilidir, aynı zamanda özellikle küresel Sdens'te meydana gelen hastalıklar için özel aşılarla ilgilidir. WHO, BM Çocuk Yardım Çalışmaları, UNICEF, Dünya Bankası ve Bill & Melina Gates Vakfı sınırlardır. © KNA/Aerzteblatt.de