“18 yaşına girdikten daha sonra biroldukca cinsel içerikli yorum aldım”

Bakec

New member
Geçtiğimiz şubat ayında 18 yaşına giren oyuncu Millie Bobby Brown, yeni yaşıyla birlikte daha fazla cinsel içerikli yorumlar aldığını detaylarıyla anlattı.

Netflix’in bilimkurgu dizisi Stranger Things dizisiyle ünlü olan Millie Bobby Brown, 18 yaşına girmesiyle toplumsal medyada biroldukca cinsel içerikli yorum aldığını söylemiş oldu.

2004 doğumlu, İspanya asıllı İngiliz aktris, The Guilty Feminist podcast’ine katıldı. Brown, programda halkın gözünde büyümenin zorluklarını da ayrıntılandırdı ve artık internette şahsi hiç bir şey paylaşmadığını, yalnızca “dünyaya yaymak istediği” şeyleri paylaştığını itiraf etti.

İnternette cinsel içerikli yorumlar almayı da tartışan Brown, “18 yaşıma bastığım son birkaç haftada mutlaka bununla daha fazla uğraşıyorum” dedi.

Aktris, Hollywood’daki tecrübesinin “dünyada neler olup bittiğinin ve genç kızların nasıl cinselleştirildiğinin düzgün bir temsili” olduğunu kelamlarına ekledi.

Stranger Things…

“ARTIK ŞAHSÎ BİR MODÜLÜMÜ GÖRMEYECEKSİNİZ”

Brown, kendi tecrübesinin öbür 18 yaşındakilerden farklı olmadığını ve bunun “ezici” olabileceğini söylüyor.

Oyuncu, “
18 yaşındaki rastgele bir kişinin uğraştığı şeylerle uğraşıyorum. Yetişkin olmak, ilgiler ve arkadaşlıklar kurmak ve bunların hepsi. Sevilmek ve ahenk sağlamaya çalışmak, hepsi fazlaca fazla ve bunu yaparken kendinizi tanımaya çalışıyorsunuz. Tek farkı bunu halkın gözü önünde yapıyor olmam. Hakikaten bunaltıcı olabiliyor” dedi.

Oyuncu, Instagram hesabı için de, “Artık şahsi bir şey yayınlamıyorum. Benim o modülümü görmeyeceksiniz. Dünyaya dair ortaya çıkarmayı seçtiğim şeyleri nazaranceksiniz” dedi.

Brown, Stranger Things’in merakla beklenen dördüncü döneminde Eleven rolünü bir daha canlandıracak. Dördüncü dönemin 27 Mayıs’ta gösterime girmesi bekleniyor.