Apple, iOS 15 beta için davette bulundu!

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Apple, iOS 15 beta için davette bulundu!
Apple geçtiğimiz ay iOS 15’i ve öbür işletim sistemlerinin yeni versiyonlarını denemek isteyenler için herkese açık beta sürecini başlatmıştı. Daha evvel Apple’ın beta programlarına kayıt olmuş ya da halihazırda kayıtlı olan kullanıcılara bir davetiye gönderildi. Gönderilen e-posta ile Apple, kullanıcıların iOS 15 beta programına katılmasını istiyor.

Apple’ın bu e-postayı göndermesi, stabil sürümün yayımlanmasına pek uzak olmadığımızı da gösteriyor. iOS 15 ile birlikte öbür Apple mamüllerinin işletim sistemleri için de tıpkı davet yapıldı.

Apple, kullanıcıları iOS 15 beta yüklemeye davet ediyor

Hangi yazılım için olursa olsun beta sürümlerinin kullanıcı sayısından daha değerlisi geri bildirim sayısıdır. Apple, daha fazla kullanıcının beta’ya katılmasını ve geri bildirim yapmasını istiyor. Kullanıcıların beta tecrübeleri birçok vakit meselesiz olmuyor ve yaşadıkları sıkıntının Apple tarafınca bilinmesi, stabil sürümde bu durumun yaşanmasının önüne geçiyor.

iOS 15 beta

Yalnızca iOS 15 değil; iPadOS 15, macOS Monterey, tvOS 15, ve watchOS 8 için de birebir davet yapıldı. Bu işletim sistemleri, Apple’ın WWDC 2021’de tanıttığı yeni sürümleridir.

Şayet iOS 15 için meraklı biriyseniz ve aygıtınız da destekliyorsa beta programına katılabilirsiniz. Lakin tecrübeniz yanılgılarla dolu olabilir, bu durum vakit içinde düzelebilse de beta sürümlerin tabiatı budur. Bu yüzden bir geliştirici ya da meraklı olmayanlar için beta önerilmez.

Şayet beta üyesi olmak istiyorsanız buradaki ilişkiden yönergeleri takip etmelisiniz.