İki doz aşı olan televizyoncu paylaştı: Delta varyantı bulaştı, hayli berbatım

Bakec

New member
ABD’li ünlü sunucu ve televizyoncu Catt Sadler, iki doz aşı bulunmasına karşın corona virüsünün kendisine de bulaştığını duyurdu. şahsi Instagram hesabından paylaşımda bulunan 46 yaşındaki Sadler, “İki doz aşı olmama karşın corona virüsü bulaştı. Delta varyantı hayli acımasız. Şayet aşı olmadıysanız ya da maske takmıyorsanız, size şunu söyleyebilirim, benim yaşadıklarımı yaşamak istemezsiniz” dedi.

Daima maske taktığını ve iki doz aşı olduğunu söyleyen Sadler, “Delta varyantı acımasız ve bulaşam oranı çok yüksek. Aşı olmama karşın beni etkiledi. Aşı olduğum için güzel olacağımı düşündüm ancak yeterli değilim. Her geçen gün daha sık görmeye başladığımız olaylardan biriyim ben de” sözünü kullandı.

Genç sunucu, aşı olup daima maske takmasına karşın hastalığı bir yakınından kaptığını söylemiş oldu.

“GÖZÜMDEN CERAHAT AKTI”

Semptomlarının yavaşça geçmediğini söyleyen Sadler, “İki gündür yüksek ateş, baş ağrısı, halsizlik yaşıyorum. Hatta gözümden garip bir cerahat bile aktı” sözünü kullandı.

Sadler, hastalığı bir yakınından kaptığını söyleyerek, “Rahatsızlanan birine bakıyordum ve bu biçimdelarda onun grip olduğunu düşünmüştüm. Onunla yakın temasta olunca hastalık bulaştı. Aşı olmama karşın şu an yataktan kalkacak halim yok. Aşı olsanız bile gardınızı indirmeyin. Çok dikkatli olun ve maske takın” dedi.

Hastalık Denetim ve Engelleme Merkezleri’nin datalarına nazaran olayların büyük çoğunluğu aşı olmayanlardan oluşması beklenirken, iki doz aşı olanlar içinde da fazlaca küçük bir kümeye virüsün bulaşabileceğini deklare etti.