Oscar latifelerinin yankıları devam ediyor: “Ölüm tehditleri alıyorum”

Bakec

New member
Olaylı Oscar gecesinin yankıları devam ediyor. Özel gecenin sunucuları içinde yer alan ünlü komedyen Amy Schumer, ödül merasiminde yaptığı latife yüzünden vefat tehditleri aldığını söylüyor.

Will Smith’in, eşiyle ilgili yapılan espriyi beğenmeyip Chris Rock’a tokat atmasıyla hafızalara kazınan Oscar Ödül Töreni’nde esprilerden tek mutlu olmayan Smith ailesi değil.

Olaylı Oscar Töreni’nin sunucuları içinde yer alan Amy Schumer da Kirsten Dunst’a yaptığı latifeyle dikkat çekti. Howard Stern Show’a katılan Schumer, yaptığı latifeyle ilgili vefat tehditleri aldığını söylemiş oldu.

27 Marttaki merasime The Power of the Dog’daki rolüyle Oscar adayı olan Kirsten Dunst ve eşi Jesse Plemons da katıldı. Salondaki yerlerini alan oyuncular, Schumer’ın esprisiyle tansiyon yaşadılar.

Amy Schumer…

KIRSTEN DUNST ESPRİSİ BAŞINA SIKINTI OLDU

Schumer, Dunst için koltuk doldurucu diyerek oyuncuyu yerinden kaldırıp eşi Plemons ile konuşmaya başladı. Fakat Schumer’ın bu esprisi izleyiciler ile Dunst ve Plemons hayranları tarafınca pek beğenilmedi.

Schumer katıldığı gösteride Oscar’da yaptığı bir latifenin akabinde yetkililerin kendisiyle temasa geçtiğini, mevt tehditleri aldığını deklare etti: “Hey, Kirsten Dunst’a olan sevginizi takdir ediyorum. Ben de onu seviyorum! O kraliçeye bu türlü saygısızlık etmem.”

Schumer, Stern’e latifeyle ilgili olarak aldığı taciz ve tehditlerin denetimden çıkmasından daha sonra bu açıklamanın gerekli olduğunu söylemiş oldu.

Kirsten Dunst ve eşi Jesse Plemons

TRAVMA YARATTI

Schumer, Stern’e, epeyce daha genç bayanlarla çıkma alışkanlığını alay konusu haline getirdiği Leonardo DiCaprio da dahil olmak üzere, latifelerinin tüm gayelerini öncesinden bilgilendireceğini söylemiş oldu. Schumer, DiCaprio’nun “Devam et” karşılığını verdiğini belirtti.

Schumer ayrıyeten merasime damga vuran olayla ilgili de açıklamalar yaptı. Will Smith’in sahneye çıkıp Chris Rock’ı tokatlaması için travma yaşadığını söylemiş oldu: “İnsanlar travmatize olduğumu söylemiş olduğim için benimle dalga geçti. Benim için travmatik olduğunu düşünmüyorum. Hepimiz için travmatik olduğunu düşünüyorum.”

Smith, 10 yıl boyunca tüm Oscar etkinliklerinden men edildi.