Placebo solistinden samimi açıklamalar: “Artık bıktık”

Bakec

New member
Placebo solisti Brian Molko, kümenin imajı, kendilerinden beklenen fotoğraf çekimi ve duruşla ilgili samimi açıklamalar yaptı. “Artık hislerimizi feda etmeye daha az istekliyiz” diyen Molko, fetişleştirilmekten de bıktığını itiraf ediyor.

18 Temmuz’daki konserleri için Türkiye’ye gelecek olan Placebo, beş yıllık bir ortadan daha sonra geçen yıl bir daha bir ortaya gelmişti. Küme yeni konser serileri için hazırlanırken verdikleri röportajlarla da dikkat çekiyor.

Kümenin solisti Brian Molko, son olarak Vice’a şunları söylemiş oldu: “Bize yüklenen talepleri ve bunun bize nasıl hissettirdiğini düşünmek için fazlaca fazla vaktimiz oldu.”

Küme için hislerini ve ruhlarını feda etmeye daha az istekli olduklarını da kelamlarına ekleyen müzikçi, manzaralarını çarpıtarak ilgi odağı olma konusundaki utangaçlıklarıyla başa çıktıklarını itiraf etti: “Bugün dünyada kimsenin kendisini bir çeşit filtre olmadan sunmadığını düşünüyorduk, bu yüzden Instagram estetiğini alıp bozulma ve filtreleme ile elimizden geldiğince ileri götürmeyi düşündük. Bu, benim için bununla birlikte rahatsızlık yaratmaya çalışmaktı. Arkadaşım ve akıl hocam David Bowie her vakit ‘Rahat hissediyorsanız, yanlış yapıyorsunuz’ kaygısı.”

Plasebo hayranları, Eylül ayında, alternatif rock kümesi, son albümleri A Place for Us To Dream’i çıkardıktan yarım on yıl daha sonra yeni single’ı Beautiful James’i yayınladığında çılgına döndü.

Ayrıyeten öteki bir röportajda da Molko, son hitleri için şu kelamları söylemiş oldu: “Kaydı dinleyecek kadar önemseyen her insanın kendi öyküsünü bulmasını hakikaten istiyorum. İnsanların bana her vakit “Güzel James kim?” diye sormalarını bekliyorum. Bunlar cevaplamayacağım sorular, insanların kendilerinin cevaplamasını istiyorum” dedi.