Rihanna: “Doğum daha sonrasında denetimi kaybetmekten korkuyorum”

Bakec

New member
Ünlü pop yıldızı ve teşebbüsçü Rihanna, hamilelik süreciyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Şubat 2022’de gebe olduğunu açıklayan ve bu süreci kendine has, alışılmadık bir biçimde geçiren Rihanna, hamilelik süreçleriyle ilgili konuştu.

Rapçi ASAP Rocky ile 2 yıldır birlikte olan 34 yaşındaki yıldız, hamileliği planlamadıklarını söylemiş oldu.

Vogue’un mayıs sayısına konuşan Barbadoslu müzikçi, hamileliğin kolay olmadığını ve daima uykusunun olduğunu belirtti.

Doğum daha sonrası depresyonla uğraş eden öbür bayanların öykülerini duymaktan korktuğunu söyleyen Rihanna, birinci çocuğunu doğurduğunda “duygusal olarak denetimden çıktığını hissetmekten de çekindiğini” anlattı.

“TÜM AİLEM YANIMDA OLSUN İSTİYORUM”

Hamilelik süreci başlamadan evvel rastgele bir planlama yapmadıklarını söylerken “Sadece eğlendik. Ne vakit yumurtladığımı bilmiyorum. Ve daha sonra test yaptım. kararı görür görmez hiç vakit kaybetmeden onu içeri çağırdım ve gösterdim. daha sonra sonraki sabah tabibin ofisindeydim ve seyahatimiz başladı” diye ekledi.

Doğum yapacağı gün için de planlarını anlatan Rihanna, Covid-19 kısıtlamalarının tüm arkadaşlarının ve ailesinin hazır bulunmasını engelleyebileceğini kabul etti, lakin dışarı park etmek için “bir parti otobüsü kiralayabileceğini” söylemiş oldu.

Bu telaşlara karşın, birinci çocuğunu büyütürken markalarını ve milyar dolarlık imparatorluğunu yönetmeye devam etmeye kararlı olduğunu da kelamlarına ekleyen Rihanna, “Denge benim en büyük zorluklarımdan biri ve her vakit o denli oldu. Ve artık oyuna öteki bir insan giriyor, bu da ne manaya geldiğini yeniden değiştiriyor” dedi.

“KIYAFETLERLE GEBE OLDUĞUMU SAKLAMAYACAĞIM”

Rihanna ayrıyeten hamilelik müddetince değişen bedenini dikkate almayıp eskisi üzere giyinmeye devam ederek “hamile kıyafetleri”ni eleştiriyor. Ünlü yıldızın bu yaklaşımı bazıları tarafınca eleştirilirken birfazlaca kişi tarafınca da beğenildi.

Ünlü isim, “Umarım gebe bayanlar için ‘edepli’ olarak kabul edilen şeyleri bir daha tanımlayabilmişizdir. niye hamileliğimi saklayayım ki? Bedenim şu anda inanılmaz şeyler yapıyor ve bundan utanmayacağım. Üzgünüm, giyinmek epey eğlenceli” dedi.

Ünlü yıldızın, dergiye verdiği ve göbeğini sergilediği pozlar Instagram’da büyük beğeni topladı.