Taylor Swift’ten “şarkı kelamı yazmıyor” diyen Damon Albarn’a cevap gecikmedi

Bakec

New member
Blur ve Gorillaz üzere kümelerin solisti ve kurcusu olarak öne çıkan Damon Albarn’ın bir röportaj sırasında söylemiş olduği “kendi müziklerini yazmıyor” lafına Taylor Swift’ten karşılık gecikmedi.

LA Times’a röportaj veren Damon Albarn, Taylor Swift’in müzik kelamı yazmadığını söyleyince gözler 11 Grammy mükafatı sahibi Amerikalı müzikçiye çevrildi.

Swift ise karşılığını Twitter’da verdi: “Bunu gorene kadar sizin hayli büyük bir hayranınızdım. Bütün müziklerimi kendim yazıyorum. dediğiniz epey yanlış ve ziyan verici. Müziklerimi sevmek zorunda değilsiniz ancak yazdıklarımı gözden düşürmeye çalışmak nitekim berbat.”
Swift ayrıyeten bir tweet daha atarak şunları yazdı: “Not: Merak edenler için bu tweeti tek başıma yazdım.”

Albarn, Los Angeles’taki bir konser için verdiği tanıtım röportaj sırasında Swift’in tüm müziklerini kendi yazdığı yahut ortak yazıldığı belirtilince, Albarn şu cevabı verdi: “Bu sayılmaz. Ortak yazmanın ne olduğunu biliyorum. birlikte yazmak, yazmaktan fazlaca farklıdır. Kimseden nefret etmiyorum, yalnızca bir kelam müellifi ile birlikte yazan ile bir kelam muharriri içinde büyük bir fark olduğunu söylüyorum.”

EILISH’İ ÖVDÜ AMA…

Ayrıyeten Swift’i olağanüstü olarak isimlendirdiği Billie Eilish ile olumsuz bir biçimde karşılaştırdı. halbuki Eilish, müziklerini kardeşi üretimci Finneas ile birlikte yazıyor.

Swift ile çeşitli albümlerinde çalışan üretimci Jack Antonoff da pazartesi öğlenden daha sonra Twitter’da şunları söylemiş oldu: “Damon Albarn ile hiç tanışmadım ve o benim stüdyoma hiç gitmedi lakin görünüşe göre bize Taylor’un yazıp getirdiği tüm o müzikler hakkında hepimizden daha epeyce şey biliyor.”