Tom Holland’dan Örümcek Adam itirafı: “Keşke daha evvel onunla konuşsaydım”

Bakec

New member
Tom Holland, MCU’nun Spider-Man rolünü üstlenmedilk evvel evvelki daha evvelki Örümcek Adam oyuncusu Andrew Garfield ile konuşmadığı için pişman olduğunu deklare etti.

Spider-Man: No Way Home (Örümcek Adam: Meskene Dönüş Yok) ile bir daha Örümcek Adam kostümünü giyen Tom Holland canlandırdığı karakterle ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Pandemi devrinde kıymetli bir gişe hasılatı elde eden Spider-Man: No Way Home’da başrolü Zendaya, Benedict Cumberbatch, Marisa Tomei, Willem Dafoe üzere isimlerle paylaşan Holland, rolü kabul ettiği periyottaki pişmanlığını lisana getirdi.

Tom Holland, Marvel Sinema Evreni’nde Spider-Man rolünü üstlenmedilk evvelki Spider-Man oyuncusu Andrew Garfield ile konuşmadığı için pişman olduğunu deklare etti. Holland, birinci çıkışını 2015 imali Captain America: Civil War’da ikonik kahramanla yapmıştı. Yıldız, bu biçimdedan beri üç solo sinema de dahil olmak üzere beş sinemada de kırmızı kostümü giyerek birebir karakteri canlandırdı.

Andrew Garfield…

Spider-Man: No Way Home hakkında konuşan Holland, rolü üstlenmedilk evvel Garfield’ın onayını almadığı için pişman olduğunu deklare etti. Holland, Garfield’ın rolünün son bulmasından nasıl kalbinin kırılmış olabileceğini hayal edebildiğini, onunla konuşmadığı ve Marvel Sinema Evreni’ne katılarak yarattığı değişiklikten pişman olduğunu belirtti.

“Şimdi geriye dönüp baktığımda daha net görüyorum ve biraz da pişmanlık hissediyorum. Örümcek Adam’ı devraldığımda Garfield’ı hiç aramadım. Biri bana ikinci sinemamdan daha sonra işimin bittiğini ve rolü öteki çocuğun devraldığını söyleseydi, kalbim kırılırdı. Geriye dönüp baktığımda, keşke onunla aramı düzeltme bahtım olsaydı diye düşünüyorum; lakin bu sinema bizim fırsatımız oldu.”