VANNE Fuarı’nı 19 bin kişi ziyaret etti

Bakec

New member
VANNE Fuarı’nı 19 bin kişi ziyaret etti
VAN (İHA) – Atlantik Fuar İdare Heyeti Lideri Kadir Yaşar, Van‘da birinci kez düzenlenen Van Anne Bayan ve Çocuk Muhtaçlıkları Fuarı’nın (VANNE) yaklaşık 19 bin kişi tarafınca ziyaret edildiğini söylemiş oldu.

Van’da birinci sefer Atlantik Fuarcılık tarafınca düzenlenen Van Anne Bayan ve çocuk Fuarı’nın kapanış merasimi gerçekleştirildi. Bir kafede düzenlenen programa Atlantik Fuar İdare Konseyi Lideri Kadir Yaşar, Süerler Küme İdare Heyeti Lideri Ali Süer, firma yetkilileri ve gazeteciler katıldı. Programda açılış konuşmasını yapan Atlantik Fuar İdare Şurası Lideri Kadir Yaşar, fuarın genel manada olumlu geçtiğini tabir ederek, “Daha evvel bölgemizde gerçekleşmemiş bir tertip. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde birinci kez Van’da gerçekleştirdik. Halkımızdan fazlaca büyük teveccüh gördük. Yaklaşık 64 firmadan 180 marka bu fuarda yer aldı. Fuarımızı yaklaşık 19 bin kişi ziyaret etti. İnşallah bundan daha sonraki süreçte bu çeşit organizasyonlarımız devam edecektir. Ben emeği geçen herkese epeyce teşekkür ediyorum” dedi.

Fuarın ana sponsoru Süerler Küme İdare Heyeti Lideri Ali Süer ise Van’da yaşanan badirelere karşın istihdam oluşturan, katkı sunan yatırımcılara teşekkür ederek, “Bizlerde bu fuara Süerler Küme olarak sponsor olduk. Bu kentte yapılan her türlü aktifliğe, bu kentin kıymetini arttıracak her türlü tertipte bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Zira bu kent bizim” dedi.

Van’da daha evvel de fuarların düzenlendiğini, lakin bu fuarın farklı olduğuna değinen Süer, “Daha evvel vilayetimizde epey fuar yapıldı ve her fuarın kendine nazaran bir katma bedeli var. Ancak bu fuar biraz daha farklıydı. Bu fuarı firma olarak değerlendirdiğimizde önemli bir katma kıymeti oldu. Beşerler alışveriş yaptı. Çok verimli geçti. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum” sözlerini kullandı.

Van Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Belediyesi yetkililerinin kısa bir teşekkür konuşması ile devam eden program, iştirakçilere plaket takdim edilmesi ile bitmiş oldu. – VAN