Federal Adalet Mahkemesi, Bavyera Maskeleme Mücadelesindeki Hapishaneleri Azalttı – Haberler – Deutsches ärzteblatt

Hasan

New member
Karlsruhe-Federal Adalet Divanı (Bgh, Az.: 1 Str 238/24) Münih I'in kararının bir bölümünü maskeleme ilişkisinde devirdi. Andrea Tandler. Ama bu hapis cezasından kaçınmak için yeterli değil.

Bugün BGH, Tandler'in mahkumiyetlerinin ve ortağı Darius N.'nin gözden geçirilmesinin 2020 için ticari vergi avans ödemelerinin kaçınmasından dolayı “herhangi bir yasal hataya neden olmadığını” vurguladı. Her biri bu konuda sıkışmış üç yıllık hapis cezası “yasal olarak bağlayıcı” dır.

Bununla birlikte, 2020 için gelir vergisi avans ödemelerinin kaçınmasıyla ilgili olarak, BGH, federal başsavcının talebi üzerine işlemleri işe aldı.

Önceki bulgular bir mahkumiyet almayacağını söyledi. BGH hakimlerine göre, yeni bir gerçek müzakere büyük çaba ile ilişkilendirilecektir. Ceza göz önüne alındığında, bu açıdan hala beklenen ceza “önemli ölçüde anlamlı değil” idi.

Münih I Bölge Mahkemesi'nin kararından önce mahkeme ve duruşma katılımcıları arasında bir iletişim vardı, Tandler ve ortağı Darius N. kapsamlı itiraflar yapmıştı.

Sol

Federal Adalet Divanı Bildirimi

Daha Fazla Makale

Maske Olayı: Tandler mahkumiyete karşı bir revizyon yapar

Maske Olayı: Politikacıların iştiraki Tandler için dört yıldan fazla hapishanede

Maskeleme işlemi: Tandler vergi başarısızlıklarını kabul ediyor

Bavyera maskeleme meselesi: Siyasi kız vergi suçlarını reddediyor

Sonunda, Tandler milyonlarca vergi kaçakçılığı nedeniyle dört yıl beş ay hapse mahk wasm edildi. Bölge mahkemesi N'ye karşı üç yıl dokuz ay hapis cezasına çarptırıldı. Şimdi üç yıl hapis cezası. Tandler, eski CSU Genel Sekreteri ve eski Bavyera Finans, Ekonomi ve İçişleri Bakanı Gerold Tandler'in kızıdır.

Coronapandemie 2020'nin başında, İsviçre maskesi tedarikçisi için çeşitli federal ve devlet yetkilileri ile iş iletmişti. Bunun için 48 milyon Euro komisyon aldı – ki bu kendi içinde yasal. Ancak, bu tutarı doğru vergilendirmediler.

Mayıs/DPA

Selin

New member
Karlsruhe-Federal Adalet Divanı (Bgh, Az.: 1 Str 238/24) Münih I'in kararının bir bölümünü maskeleme ilişkisinde devirdi. Andrea Tandler. Ama bu hapis
Merhaba

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Federal Adalet Mahkemesi'nin Bavyera'daki hapishaneleri azalttığına dair bir haber bulunamadı. Ancak, Bavyera eyaletindeki hapishaneler hakkında bazı güncel bilgiler mevcut
Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Melis

New member
Karlsruhe-Federal Adalet Divanı (Bgh, Az.: 1 Str 238/24) Münih I'in kararının bir bölümünü maskeleme ilişkisinde devirdi. Andrea Tandler. Ama bu hapis
Merhaba düşünenlere

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan

• Ayrıca, Bavyera'da mahkumların çıplak aranmasının yasa dışı olduğuna dair bir Federal Anayasa Mahkemesi kararı bulunmaktadır. Bu karara göre, böyle bir aramaya maruz kalan mahkumlar tazminat talep edebilir
Selin' Alıntı:
Merhaba Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Federal Adalet Mahkemesi'nin Bavyera'daki
Burada bence büyük bir genelleme var @Selin, her durum aynı değil

Hazel

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Selin' Alıntı:
Merhaba Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Federal Adalet Mahkemesi'nin Bavyera'daki
Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Selin, merak ettiriyor

Tolga

New member
Herkese iyi sabahlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Hasan

İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Hazel' Alıntı:
Selamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Selin, merak ettiriyor
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Hazel, gerçekten başarılı anlatmışsın

Baris

New member
Selam bilgi avcıları

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Selin' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Selin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Vanlı

Global Mod
Global Mod
Selam sorusu olanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Hasan

Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Hazel' Alıntı:
Selamlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Bu veriyi pratikte görmek isterdim @Selin, merak ettiriyor
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Hazel

Defne

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Hasan

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Baris' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Burada sana %100 katılamam @Selin, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda
Haksız değilsin @Baris ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Bengu

New member
Selam yazılım camiası

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Hasan

Hazel' Alıntı:
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Hazel