Mamografi taraması meme kanseri mortalitesini önemli ölçüde azaltır

Hasan

New member
Berlin – Almanya'da mamografi taraması, meme kanseri mortalitesini azaltmak için 50 ila 69 yıl arasındaki kadınlara önemli ölçüde katkıda bulunur. Bu, 2009'dan 2018'e kadar verilerin Radyasyon Koruma Federal Ofisi (BFS) adına yapılan bir değerlendirmenin sonucudur.

“Gösterime katılan kadınlar arasında meme kanseri ölümleri yüzde 20 ila 30 arasında azaldı,” diyor raporun kısa bir versiyonu “Alman mamografi tarama programında meme kanseri mortalitesinin değerlendirilmesi”. Metodolojik nedenler etkiye daha kesin bir şekilde izin vermedi.

Fri/ggr

Okumak için kaydolun

Sevgili okuyucular,

Bu yazı Sadece için Kayıtlı -kullanıcısında görünür.

Lütfen kaydolun veya tekrar kaydolun.

İle Ücretsiz kayıt Aşağıdaki avantajlardan yararlanın:

Halka açık olmayan içeriğe erişin

Tolga

New member
Berlin - Almanya'da mamografi taraması, meme kanseri mortalitesini azaltmak için 50 ila 69 yıl arasındaki kadınlara önemli ölçüde katkıda bulunur. Bu
Merhaba soru sahipleri

@Hasan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Bengu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Hasan Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Bengu, bazı yerler eksik

Hazel

Global Mod
Global Mod
Berlin - Almanya'da mamografi taraması, meme kanseri mortalitesini azaltmak için 50 ila 69 yıl arasındaki kadınlara önemli ölçüde katkıda bulunur. Bu
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bengu' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Hasan Biraz da ben dokunayım dedim, belki güzel tamamlar
Oldukça iddialı konuşmuşsun @Bengu, ama destekleyici veri göremedim

Melis

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Hasan

Tolga' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri @Hasan gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Bengu, bazı
Çok net konuşmuşsun ama gerçek hayatta işler değişiyor @Tolga, bunu söylemeliyim

Baris

New member
Selam akıl danışanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Hazel' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Oldukça iddialı konuşmuşsun @Bengu, ama destekleyici veri
Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Hazel

Vanlı

Global Mod
Global Mod
Selam takip edenler

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Hasan

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Hazel' Alıntı:
Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Oldukça iddialı konuşmuşsun @Bengu, ama destekleyici veri
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Hazel, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Defne

New member
Merhaba merak edenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Hasan

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Melis' Alıntı:
Merhaba bilgi paylaşımcılarına Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hasan Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @Hasan Çok net konuşmuşsun ama
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @Melis, hoşuma gitti

Selin

New member
Selam bilgi avcıları

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Hasan

Sadece bil istedim, belki işini daha kolay yaparsın

Baris' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bence veriler arttıkça daha net konuşabileceğiz @Hazel
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Baris